Hozzávalók:
- 0,5 kg afrikai harcsa filé
- olíva olaj
- só
- kapor
- 2,5 dl rizstejszín
- lime
- spagetti
A harcsafilét felkockáztam, olíva olajon fehéredésig pirítottam. Rátettem a fűszereket: sót, kaprot. Ráöntöttem egy dl vizet és néhány perc alatt puhára pároltam. Ezután felöltöttem rizstejszínnel, meglocsoltam egy kicsi lime lével, majd felforraltam az egészet. A rizstejszínt mindig érdemes 1-2 percig forralni, mert így elvész a kissé „nyers” íze. A harcsaragut spagettivel ettem, de szerintem rizzsel is tökéletes. Annyira finom, friss íze lett. Szerintem tökéletes nyári ebéd.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.